Sreda, Januar 17, 2018

Facit

Ej...

Ima jedna pesma od Bore Corbe, ne znam joj ime, ali u tekstu je recenica: "Ovo je poslednja pesma o tebi..."

Ovo je drugi blog koji sam zbog tebe otvorila. Mislim da je i sigma i moondog ukupno imao preko 100 postova. Mozda i preko 150. Knjiga od 150 stranica nije mala stvar. Verujem da nikog nisi inspirisao kao mene. Ne verujem da je iko o tebi toliko pisao, toliko analizirao, toliko se radovao i patio. Svaki taj post ima u proseku 40 recenica. To je preko 4000 recenica, mozda i 6000. Malo li je?

Lepo je bilo pisati ovaj blog. Lepo je bilo otvarati mu dusu i radovati se kada bi ti te postove procitao. Hvala ti na tome. Bilo mi je zadovoljstvo da pisem za tebe.

Ovog puta necu brisati postove. Mozda budes zeleo nekad da ih procitas ponovo. Mozda ne. Vise stvarno nije bitno.

Volela sam te iskreno i pravo. Volim te i sad. Zao mi je sto ne osecas isto. Ali ne zato sto je sve ovo sada jednostrano, nego sto vise nemas taj divni osecaj u svojim grudima.

Drago mi je da sam i pored toga sto se to kosi sa ulogom ljubavnice, uspela bar malo, u nekim momentima, da pomognom oko 19. Nadam se da ces jos dugo biti sa njim. Za mene ce postojati uvek samo on,  ma koliko jos ti dece imao. To je moje pravo, ne ljuti se.

Ne verujem da cu moci vise sa tobom na pricam. Koliko god da zelim da ukljucim racio u celu situaciju, ako moram da ubijem svoju ljubav, moram da ubijem i brigu i paznju. U pravu si, nikad ni ljubav, ni paznju, ni pomoc nisi trazio, ali kada ti je neko bitan onda to dajes sam od sebe, bez molbe. Nece biti vise nikad isto. Bices odraz mog poraza. Posle ovakve ljubavi, nema drugarstva, ali mislim da nam ono nece ni trebati. Pokusacu da budes jedan od 1500, ili koliko nas vec ima.

Zelim jos jednom da ti kazem da me boli, da te zelim i volim i da se nadam da ces me pamtiti samo po dobrim stvarima a najvise po tome da sam te jako i iskreno volela, celog tebe, onakvog kakav jesi.

Ljubim te i laku noc... 

[Odgovori]

Steta i u isto vreme oslobodjenje. Brzo ga zaboravi

Comment by Nevena (01/21/2018 22:24)

[Odgovori]

Tuzno... Skupi snage i otvori novi blog. Steta da prestanes da pises zbog nekog ko ni nenzasluzuje tvoju ljubav.

Comment by Sloboda (01/25/2018 20:43)

Pokusaj [Odgovori]

Nedostaje mi pisanje ovog bloga. Mada pricam puno i sa puno ljudi, ovde jedino ne krijem nista. Otvoricu novu kategoriju, pisacu o zivotu, pokusati da zaboravim. Ovo je jedina veza sa srecom koju sam imala... Dok ne nadjem drugu, ona mi je sve...

Comment by moondog (01/27/2018 21:59)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me